Perineum repair – Kennis & training

De perineum repair cursus is een unieke eendaagse cursus, waarin het perineum postpartum centraal staat. Er is namelijk toenemend bewijs dat de training van zorgprofessionals leidt tot betere diagnostiek en behandeling van perineumletsel, met als resultaat betere uitkomsten voor de vrouwen.

Zowel het gebruik van het soort hechtmateriaal als de hechttechniek voor herstel van perineumletsel en de episiotomie, is van belang voor het herstel van de patiënte.

De cursus is direct bijdragend en toepasbaar in klinische praktijk voor AIOS, tropenartsen in opleiding en gynaecologen.

In 2022 hebben we deze cursus voor het cluster Nijmegen georganiseerd en deze werd zeer goed beoordeeld, nu is het uw kans om in te schrijven!

Graag tot ziens op vrijdag 2 juni!

Dr. K.W.M. van Delft, gynaecoloog met urogynaecologie als aandachtsgebied
Dr. H.P. van de Nieuwenhof, perinatoloog

Cursusdatum

De cursus bestaat uit een dag, waarin preventie, herkenning van letsel en de theorie van het hechten worden besproken, oefenen we met tutoren en sluiten we de dag af met een borrel en evaluatie.

Vrijdag 2 juni 2023

The Gallery in 's-Hertogenbosch

08.30 uur - Ontvangst in the Gallery met koffie en thee.

09.00 uur - Ochtendprogramma wat in het teken staat van preventie, herkenning van letsel en de theorie van het hechten.

12.30 uur - Lunch

13.30 uur - Middagprogramma waarin we oefenen met tutoren.

17.00 uur - Afsluiting, borrel en evaluatie.

Direct bij aanmelding kunt u online betalen. De kosten voor deze cursus bedragen 135 euro. Dit bedrag is inclusief al het cursusmateriaal, lunch, koffie en thee en borrel. Uw inschrijving is definitief als uw betaling is ontvangen. Het maximaal aantal deelnemers is 20.

De cursus van 2 juni 2023 is vol. Je kunt je hieronder aanmelden voor de wachtlijst voor de cursus van volgend jaar, je ontvangt dan een berichtje als de inschrijving wordt geopend.

Perineum repair training

Doelgroepen

  • Gynaecologen
  • AIOS gynaecologie (van 1e jaars tot en met differentiant)
  • Tropenartsen in opleiding
  • 20 cursisten

Wachtlijst Perineum repair

Naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.