Expertise Voortplantings­geneeskunde

De pijler VPG van het JBZ is dé wegwijzer in de fertiliteitswereld van NL

Wij staan bekend als een warm team met goede behandelresultaten

  • Modern en laagdrempelig zorg verlenen door inzet van app/online tool in combinatie met inzet van zorg in het netwerk en multidisciplinaire samenwerking
  • Mensen gaan naar buitenland voor zorg omdat ze de antwoorden in NL niet vinden. Ons antwoord: Fertility Consult, online onafhankelijk advies en coaching
  • Toonaangevend worden in Nederland in verbinden en verwijzen
  • Gedegen evidence based protocollaire zorg vertaald in maatwerk

Onze patiënten populatie

Vrouwen en mannen in de bloei van hun leven met fertiliteitsvraagstukken. Paren met onvervulde kinderwens, potentieel verlies aan vruchtbaarheid, herhaalde miskraam, endometriose patiënten met kinderwens. 

Passie

Begeleiden van vrouwen en mannen in hun zoektocht naar vervulling van hun kinderwens. We streven ernaar zoveel mogelijk de kinderwens te vervullen met de geboorte van gezonde kinderen. Spontane zwangerschap waar kan, de juiste medische behandeling waar moet.

Multidisciplinaire expertise en aandacht

We werken in een multidisciplinair team van 2 fertiliteitgynaecologen, 2 fertiliteitsartsen, 5 verpleegkundigen, een psycholoog, een seksuoloog, 2 medisch maatschappelijk werkers, secretaresses en een research verpleegkundige. Elk van ons geeft vanuit eigen rol persoonlijke zorg met empathie voor de problematiek en warmte voor de mens. We coachen patiënten door alle soms moeilijke fases, van het traject.

Kengetallen

2

1455

Behandelcycli

woman-2-50

645

Patiënten 

4

220

Zwangerschappen

5

10

Tweelingen

Jaarverslagen

2020

2019

2018